Nyheder

Nyheder kan læses 2 år tilbage, samt indeværende år. Herefter slettes seneste år ved årsskiftet.


15. juli 2024

Info om Chanel og Havana lagt op på deres egne sider og Harley og Nougat's udstillingssider er opdateret - gå ind og kig :-)


8. juni 2024

Harley's titelvinder rosetter tilføjet hans egen side - gå ind og se dem :-)


1. juni 2024

Ny avlsinformation om Harley og Nougat lagt på sitet, både på deres egne sider og under avlshan :-) Gå ind og se...


30. maj 2024

Mindre rettelser og ændringer på tværs af sitet.


29. maj 2024

Harleys avlsside næsten færdig - mangler nu kun sundhedsdataene :-) Gå ind og kig. Tryk på knappen Avlshan.


28. maj 2024

Film med Harley fra Nordisk udstilling i Brørup lagt op på hans egen side - men du kan også se den lige her. Hans side som avlshan er sat op og under forberedelse. Gøres færdig til september.


27. maj 2024

Vi har været til DKK Nordisk udstilling i Brørup i weekenden og udstille både Harley og Nougat. Det blev rimeligt uforglemmeligt! På dagen blev Harley 9 mdr., og kunne derfor gå i juniorklasse - og hvilken debut...

Han blev Bedst i Racen (BIR), fik 2 titler (Kongeå Vinder og Kongeå Junior Vinder), fik Cert. DK, Nordisk Cert., Junior Cert. og Nordisk Junior Cert. - det skulle lige sive ind :-) Sådan noget er ikke noget der sker hver dag! Vi er begribeligvis rævestolte af ham - han opførte sig aldeles ekemplarisk, gik og stod som han var trænet til, og opførte sig i det hele taget som om han ikke havde lavet andet i sit 9 mdr. lange hundeliv :-)

Nougat gjorde det også fint og var tæt på sit første Cert., men vinder sin klasse og bliver 3 bedste tæve med Reserve Cert. og en fin kritik - om vi har haft en fin dag i Brørup... Jo, det havde vi :-)

Resultaterne er også sat ind under deres udstillingsresultater. Deres kritik kan ses på deres egne sider, sammen med billeder af titler og vinderbilledet af Harley.


15. maj 2024

Info. til vores udenlandske besøgende lagt på forsiden.


12. maj 2024

Der er lagt en film op med Harley hvor han er på udstilling i Kröpelin. Gå ind på hans egen side og se den - eller se den lige her :-)


6. maj 2024

Harley har søndag d. 5. maj været udstillet i Kröpelin (ved Rostock i Tyskland) - gå ind på hans egen side og se resultatet :-)


11. april 2024

Forside og Nougat's egen side opdateret.


30. marts 2024

Harley's egen side opdateret :-) Gå ind og se...


29. marts 2024

Det er præciseret på hvalpesiden hvornår vi igen venter hvalpe. Vi beklager det ikke har været tilstrækkelig klart formuleret på sitet, men kun nævnt under Nyheder (23. marts 2024).


24. marts 2024

Så flyttede Harley ind :-) Mødet med de andre hunde på matriklen gik fremragende. Harley har nok lige lidt hvalpepas endnu, men tæverne sagde klart fra til hans hundekunster :-) De tog nogen ordentlige ture i haven, og inde fungerer det bare fint. Nu skal Harley lige lære rutinerne og sine ny omgivelser at kende, men vi synes vi ser nogen fine takter fra alle Russler. Det kommer til at fungere fint. Du kan finde ham under "Vores hunde" og så vælge "Harley" for at få mere at vide mere om ham.


23. marts 2024

Så er alle hvalpene rejst hjemmefra. Her blev jo lidt stille... Men det var tiden de kom afsted til deres nye familier og nye input og oplevelser. Det har været en fornøjelse at have dem - og sikke et kuld! Super temperament og mentalitet, gode kraftige knogler, lige ben både for og bag, gode vinklinger og sikke nogen hoveder :-) Kulsorte øjne og kors, hvor er de charmerende!

Kære familier - husk nu også at opdrage banditterne - bare lidt - uanset hvor charmerende de er... Alle ønskes rigtig stor fornøjelse med Jeres nye familiemedlem. Alt det bedste herfra.


Til almindelig orientering, så skal Kennel Jackstars ikke have hvalpe igen før tidligst primo/medio 2026, afh. af Nougat's løbetid. Interesserede er naturligvis meget velkomne til at kontakte os, hvis man gerne vil reservere en hvalp til den tid.


I morgen flytter Harley jo ind, så der bliver noget at se til :-) Vi håber på i løbet af 2024 og 2025 at få udstillet både Harley og Nougat, så vi kommer ikke til at kede os.


21. marts 2024

Harley's side opdateret - nu er der jo kun nogen få dage til han lander her på matriklen :-)


11. marts 2024

Så blev hvalpene 7 uger! Se den sidste billedfil på sitet under "Hvalpe" :-)


7. marts 2024

Banditterne var lige i haven for første gang - se hvordan det gik...


6. marts 2024

Der er lagt en ny film med hvalpene op på sitet under Filmklip. Gå ind og se den :-)


4. marts 2024

Hvalpene er i dag blevet 6 uger - ny billed-fil er lagt på hvalpesiden.


1. marts 2024

Så er der lagt en ny film op af hvalpene :-) Gå ind på sitet og se filmen "Køkkenbanden". Du finder den under filmklip.


26. februar 2024

Banditterne har 5 ugers fødselsdag i dag - det er fejret med en ny billedfil. Gå ind og se den :-)


24. februar 2024

Mindre korrektioner og fejlrettelser.


21. februar 2024

Nu er den første film af hvalpene lagt på sitet. De er 4 uger og et par dage på filmen. Du kan finde den under knappen "Filmklip". God forøjelse :-)


20. februar 2024

Så blev hvalpene 4 uger :-) Der er lagt en ny billedfil op på hvalpesiden.


14. februar 2024

Der er andre gode nyheder end lige det lokale hvalpeshow hos os :-) Med henvisning til DKK's årlige registreringstal (2023) for alle racer under DKK - så ligger Jack Russell Terrieren på en flot 8. plads ud af 267 racer der er repæsenteret på listen! Det er ganske flot. Det er der naturligvis en grund til. Hvis du ikke kender så meget til racen, så gå ind på vores site og læs alt om den - her er der rigtig mange oplysninger om hvad Jack Russell Terrieren er for en hund, og du kan blive klogere på om det er en hund for dig.


13. februar 2024

Ny billedfil med hvalpene lagt op på hvalpesiden - gå ind og følg med i deres udvikling :-)


8. februar 2024

Jackstars site har, som I kan se, fået en ordentlig overhaling :-) Der er skiftet program og der er sket en del ændringer. Sitet fremstår nu mere overskueligt, men med stort set de samme informationer som hidtil.

Der vil komme flere opdateringer her i starten med det nyrenoverede site, men det er blot mindre justeringer og fejlrettelser, der så bare ikke får en selvstændig overskrift :-)

Håber I synes om det.


6. februar 2024

Så er den 2. pdf-fil af hvalpene lagt på hvalpesiden. Gå ind og se :-)


30. januar 2024

Så er 1. pdf-fil af hvalpene lagt på hvalpesiden. De er nu en uge gamle. En sådan fil vil komme hver uge frem til de bliver 7 uger og de bliver sendt direkte til de der skal have hvalp fra kuldet :-) Kuldet trives og tager planmæssigt på - alt er vel med mor og børn i hvalpekassen.
Alle gamle film fra seneste kuld er nu slettet fra Filmsiden. Nye vil blive lagt op når hvalpene er begyndt at blive mobile.
Til de mange der har ringet og skrevet og spurgt om hvalp fra dette kuld, skal jeg her skynde mig at sige, at alle de 7 hvalpe forlængst er afsat til gode familier, så der ikke er flere der henvender sig forgæves. Jeg skal beklage vi ikke har nået at fået det meldt ud noget før, men her har ligesom været lidt mere at se til end normalt :-)


23. januar 2024

Så ankom hvalpene endelig:-) Nougat fik i går aftes 7 hvalpe - 2 hanner og 5 tæver. Fødslen gik lige efter bogen uden komplikationer, og både mor og børn har det godt. Der er fint ro i hvalpekassen og Nougat passer dem til UG.
Gå ind på sitet og se de første billeder og læs mere på hvalpesiden.


19. januar 2024

Vi var i går til dyrlæge med Nougat og fik hende røntgenfotograferet! Vi vil gerne være sikre på at vi har fået alle banditterne med ud - og så er det jo altid spændende hvor mange der så er :-) Nougat skal have 7 (syv) hvalpe, så der er en grund til at hun er så stor som hun er. Nougat har termin den 23. januar, men de små dukker jo nok op lidt før - der er ved at være pladsmangel....
Mere info. når de alle er ankommet :-)


1. januar 2024

Så nåede vi ind i 2024. Sitet har nu fået sit gode gamle udseende igen :-) Godt Nytår.


27. december 2023

Vi kan konstatere at Nougat med 100% sikkerhed venter hvalpe :-) Gå ind på sitet og se mere under "Hvalpe".


6. december 2023

Parringsinformation lagt på forsiden :-)


25. november 2023

Kennel Jackstars venter hvalpe igen :-) Nougat er blevet parret med Macho igen, samme kombination som sidst, og vi forventer at hvalpene er klar til deres nye hjem ultimo marts 2024 - så har man hele sommeren med sin hvalp :-)

Tryk på knappen "Hvalpe" og se mere...


20. november 2023

Så blev sitet julepyntet :-)


19. november 2023

Udstillingsresultat fra Herning tilføjet Nougat's udstillingsside :-)


16. november 2023

Vi har besluttet at rykke Nougat's næste kuld frem, så hun bliver parret igen nu. Hun er lige startet løbetid, og det bliver igen Ballyhoo Jack's Viking Warrier (Macho) der skal være far til kuldet, fordi det sidste kuld var superfint :-) Det betyder at hvalpene forventes at være klar til deres nye hjem ultimo marts 2024. Se også hvalpesiden - den bliver løbende opdateret.


14. september 2023

Nye billeder af Nougat tilføjet.


10. september 2023

Hvalpene er nu forlængst rejst hjemmefra. De er allesammen kommet rigtig godt igang med deres nye liv hos deres nye familier. Hvalpefilmene er derfor flyttet om på siden "Filmklip", og siden "Hvalpe" er opdateret med information om hvornår næste kuld herfra kan forventes.


26. august 2023

Forsiden opdateret. Nye hvalpebilleder tilføjet :-)


24. august 2023

Hvalpesiden opdateret. Alle er nu rejst hjemmefra :-)


9. august 2023

3 nye billeder af Havana's hvalpe tilføjet hvalpesiden.


6. august 2023

Ny film og billeder af Havana's kuld er tilføjet hvalpesiden.


3. august 2023

Ny pdf-fil med Havana's 6 ugers hvalpe er tilføjet hvalpesiden.


29. juli 2023

Ny film af Nougat's hvalpe tilføjet hvalpesiden - det bliver så den sidste. De små banditter rejser hjemmefra onsdag i næste uge :-)


27. juli 2023

Ny pdf-fil med Havana's 5 ugers hvalpe er tilføjet hvalpesiden.


24. juli 2023

Nye hvalpefilm af både Havana's og Nougat's kuld er også tilføjet hvalpesiden.


20. juli 2023

Ny pdf-fil med Havana's 4 ugers hvalpe er tilføjet hvalpesiden.


19. juli 2023

Den første film med Havana's hvalpe er lagt på hvalpesiden sammen med et billede af dem alle 3 :-)


18. juli 2023

Den tredie film af Nougat's hvalpe tilføjet hvalpesiden :-)


12. juli 2023

Ny pdf-fil med Nougat's 5ugers hvalpe er tilføjet hvalpesiden.


9. juli 2023

Så er der lagt en ny film op af Nougat's hvalpe samt nye billeder på hvalpesiden. Hvalpene er nu 4 1/2 uge gamle og der er ved at være lidt gang i dem.


6. juli 2023

Ny pdf-fil med Havana's 2 ugers hvalpe er tilføjet hvalpesiden.


5. juli 2023

Ny pdf-fil med Nougat's 4 ugers hvalpe er tilføjet hvalpesiden.


2. juli 2023

Nye billeder og den første film af Nougat's hvalpe lagt på hvalpesiden, samt et af Havana's.


29. juni 2023

Første pdf-fil af Havana's hvalpe lagt på hvalpesiden.


28. juni 2023

Ny pdf-fil af Nougat's hvalpe lagt på hvalpesiden.


26. juni 2023

Et par hvalpebilleder opdateret på hvalpesiden.


23. juni 2023

Så kom Havana's hvalpe - hun fik i går 4 fine små hvalpe, 2 hanner og to tæver. Fødslen gik fint og både mor og børn har det godt. Se mere på hvalpesiden :-)


21. juni 2023

Ny pdf-fil med hvalpebilleder af Nougat's kuld lagt op på hvalpesiden - gå ind og se. Nu har de fået øjne :-)


15. juni 2023

Pdf-fil med hvalpebilleder af Nougat's kuld lagt op på hvalpesiden - gå ind og se :-) Der kommer en ny hver uge lige til de rejser hjemmefra.


8. juni 2023

Så kom det ene af kuldene til verden:-) Gå ind på hvalpesiden og se mere.


26. maj 2023

Teksten på hvalpesiden er igen opdateret :-)


1. maj 2023

Teksten på hvalpesiden er opdateret.


15. april 2023

Havana har startet løbetid :-) Vi forventer parring med Macho primo uge 17. Hvalpe forventes primo uge 26. Hvalpene forventes at være klar til deres nye hjem primo uge 34.


10. april 2023

Nougat er nu blevet parret med Macho :-) Det gik fint. Hvalpe forventes ultimo uge 23. Hvalpene forventes at være klar til deres nye hjem ultimo uge 31.


19. marts 2023

Parringsannoncer lagt på forsiden :-)


9. marts 2023

Gammelt bedømmelsesforløb fjernet og nyeste DKK bedømmelsesforløb lagt på sitet. Det kan findes på hundenes udstillingsider. Racestandarden for Jack Russell Terrier skiftet til den nyeste version (minimale ændringer).


6. marts 2023

Hvalpesiden er opdateret - gå ind og kig :-)


5. marts 2023

Næste udstilling samme sted gik ligeså godt - kig ind på hendes side :-) Vi er meget tilfredse med de gode resultater.


4. marts 2023

Første udstilling i 2023 med Nougat gik fint - se hendes resultater fra Birkerød på hendes egen side :-)


5. januar 2023

Hvalpesiden opdateret.


26. november 2022

Igen til udstilling med Nougat - dennegang i Kolding. Også med et fint resultat. Se Nougats egen side.


13. november 2022

Vi var til udstilling i Herning i dag med Nougat - se hendes kritik og resultat på hendes egen side :-)


20. oktober 2022

one.com knap med info tilføjet sitet.


10. oktober 2022

Vi har været til udstilling i Hobro med Nougat. Hun blev om søndagen BIR Junior - fin dag på kontoret :-)


5. oktober 2022

Links flyttet til forsiden (og knappen til links fjernet), og medlemskaber præciseret på præsentationssiden.


25. september 2022

Web-billeder tilføjet på Nougats egen side.


8. august 2022

Nye billeder af Nougat tilføjet.


5. august 2022

Nougat's sundhedsdata opdateret.

14. juli 2022

Nye billeder af Nougat tilføjet - hun bliver 12 måneder den 15. juli :-)


7. juni 2022

Mindre tilføjelse til avlsstrategien.


27. maj 2022

Hvalpesiden opdateret.


19. maj 2022

Ny hvalpefilm lagt på filmsiden...


16. maj 2022

Så blev vi 7 uger...


12. maj 2022

Så er der 6 ugers hvalpe at kigge på.


3. maj 2022

Så blev hvalpene 5 uger :-) Se de nye billeder på hvalpesiden - og den lille film på filmsiden.


24. april 2022

Så blev hvalpene 4 uger :-)


17. april 2022

Hvalpene er nu 3 uger gamle. Gå ind og se billedene på hvalpesiden.


10. april 2022

Hvalpene er nu blevet to uger gamle - en opdateret pdf-fil er lagt på hvalpesiden.


3. april 2022

Nyt billede af hvalpene tilføjet hvalpesiden, samt en pdf-fil med flere billeder.


30. marts 2022

Så kom der hvalpe - se mere på hvalpesiden på sitet :-)


5. marts 2022

Support til Ukraine tilføjet forsiden :-)


26. februar 2022

Havana venter med sikkerhed hvalpe - se mere på hvalpesiden :-)


15. februar 2022

Hodja's parringsstatistik opdateret :-)


27. januar 2022

Vi har i dag fået Havana parret 1. gang og vi fortsætter nu parringen frem til søndag - hvis hundene gider :-) Hvalpene forventes at ankomme omkring den 31. marts. I kan se hvem der skal være far til kuldet under "Hvalpe" inde på sitet, sammen med diverse øvrige oplysninger.


2. januar 2022

Gamle nyheder (2019) slettet.


1. januar 2022

Nu er sitet tilbage med sit gamle udseende :-) Julen og Nytåret er skiftet ud med virkelighedens 2022. Det bliver et spændende år for Jackstars. Hvalpe med Havana og udstilling med Nougat - om coronaen vil!