Nyheder


22. februar 2020

De første billeder af Havana's og Megan's hvalpe er sat på hvalpesiden.

14. februar 2020

Havana fik den 9. februar 5 hvalpe - 4 hanner og 1 tæve, og Megan fik den 14. februar 1 han og 3 tæver. Fødslerne gik fint og alle har det godt :-)

10. februar 2020

Så er der lagt en ny artikel op.

18. januar 2020

Så er der rigtig gode nyheder - gå ind på sitet under "Hvalpe" og læs mere... :-)

18. december 2019

Hvalpeinformation igen opdateret - gå ind på hvalpesiden og læs mere :-)

15. december 2019

Hvalpeinformation opdateret - gå ind på hvalpesiden og læs mere :-)

4. december 2019

Vi kan meddele, at både Havana og Megan er kommet i løbetid hhv. i går og i dag :-) Vi forventer, med skyldig hensyntagen til parringstidspunkt og fødsel, at de små er klar til deres nye hjem omkring Påsken 2020. I kan læse mere om både Havana og Megan, og selvfølgelig også om Hodja, der skal være far til kuldene, inde på deres egne sider her på sitet.

18. november 2019

Hodja har været til mentalbeskrivelse i Hedensted 26. oktober 2019 for racer uden ønskeprofil, som han gennemførte uden problemer :-) Se mere på hans egen side.

25. oktober 2019

Megan har været til øjenlysning hos Pia Bjerre (certificeret til øjenundersøgelser af DKK) - resultat: Fejlfri ECVO attest :-)

7. oktober 2019

Lige en hurtig udstilling i Rostock - se resultaterne på Havana og Megan's egne sider.

3. august 2019

Vi har været i Varde til en national udstilling (DKK). Den sidste af de planlagte forårs/sommer udstillinger :-) Og det gik igen fremragende - I kan se Havana's og Megan's resultater på deres egne sider under knapperne "Megan's udstillingsresultater" og "Havana's udstillingsresultater". Vi har virkelig nået alt det vi havde håbet på - og så lidt til :-) Nu er der dømt udstillingspause til efteråret - så tager vi lige en tur mere...

22. juli 2019

3 dages DTK udstilling Svendborg er nu overstået. Som altid en hyggelig udstilling og med gode resultater til Kennel Jackstars. Mest fik Megan ud af anstrengelserne. Søndag blev hun bedste junior og blev på dagen DKK junior Champion :-) Samtidig fik hun sit første voksen Certifikat, så det var en god dag.
Havana's bedste resultat var 4. bedste tæve om fredagen. Det var hendes første udstilling i Championklassen. I kan se alle resultaterne på deres egne sider.

17. juli 2019

NYHED! Bogen om jack Russell Terrieren er nu også udgivet som pdf-fil. Den kan kun købes hos Saxo.com, derfor den billige pris. Bogen er med links gennem hele bogen, både frem og tilbage. Pdf-filen er identisk med den senest udgivne POD udgave. Bogen kan lægges i iBooks og/eller læses på både computer, iPad eller smartphone. Du kan læse mere om bogen ved at trykke på knappen "Bogen om Jack Russell Terrieren" i venstre side af sitet.

9. juli 2019

Tøsernes nye titel certificater tilføjet deres sider :-)

8. juli 2019

Så har der været udstilling igen i Tyskland - dennegang i Hannover. Havana og Megan kom begge hjem med nye titler, og Havana er nu også DEVDHCH og fik sit første CACIB. Gå ind og se resultaterne på deres egne sider.

27. juni 2019

Champion diplomerne er tilføjet Havana og Megans egne sider. Gå ind og se hvor fine de er :-)

18. juni 2019

NYHED! Bogen om Jack Russell Terrieren er nu også udkommet som e-bog. Den kan købes hos Saxo.com og er også sat til salg hos Publizon, Kindle og Kobo, der alle handler med e-bøger. E-bogen er identisk med den senest udgivne POD udgave. For e-bøger gælder det fortrinlige faktum, at der er øjeblikkelig levering :-) Du kan læse mere om bogen ved at trykke på knappen "Bogen om Jack Russell Terrieren" i venstre side af sitet.

17. juni 2019

Vi har været i Wartenburg DE til udstilling med Megan og Havana - det var en udpræget god oplevelse :-)) De skiftedes til at blive BOB. Havana om lørdagen og Megan om søndagen. Havana er nu både tysk Champion (DECH) og dansk Champion (DKCH). Megan var i forvejen tysk junior Champion i VDH (DEVDHJCH) og er nu også tysk junior Champion i KFT (DEJCH). I kan se det hele, incl. deres BOB kritikker, på deres egne sider.

3. juni 2019

Vi har igen været på udstilling. Denne gang i Erfurt, Thüringen, Tyskland. Det var en fin tur :-) Se resultaterne på Havana's og Megan's egne sider :-)

27. maj 2019

Vi har været til DTK udstilling i Hårlev. Det gik rigtig fint - se resultaterne på Havana's og Megan's egne sider :-)

10. maj 2019

Megan's sundhedsstatus tilføjet hendes egen side :-)

2. maj 2019

Hodja er blevet far til et fint kuld hvalpe :-) 5 stk. ialt, 1 han og 4 tæver. Se også hans hvalpestatistik på hans egen side.

1. maj 2019

Vi har været afsted til et show i Alsfeld i Tyskland den 27. og 28. april - begge dage med flotte resultater :-) Havana blev bedste tæve begge dage med BOB den første dag, og BOS den anden dag. Megan fik et V2, og det er helt i orden - hun havde et par dage før udstillingen valgt at jagte guldfiskene i deres eget element! Hendes pels lignede noget du kun finder på en arrig vildkat... :-) Som sædvanlig kan deres resultater ses på deres egne sider her på sitet.

20. marts 2019

NYHED! Ændring i hvalpestatus. Vi forventer hvalpe tidligere end først antaget. Tryk på knappen "Hvalpe" i venstre side og læs mere :-)

18. marts 2019

Havana og Megan's udstillingsdata er opdateret efter udstillingen i Lehre, Tyskland. Gå ind på deres egne sider og se :-)

26. februar 2019

Chanel er blevet 10 år :-) Se fødselsdagsbillederne på hendes egen side med fødselsdagskage og alle gæsterne...

18. februar 2019

Opdatering af Hvalpepakken". Nu følger der et gratis medlemsskab af Dansk Terrier Klub med adgang til klubbladet on-line med, når du køber din hvalp her :-) Se også "Hvalpe".

15. februar 2019

Artiklen "Ny racerepræsentant" er låst op.

4. februar 2019

Revideret racestandard for Jack Russell Terrier lagt på sitet. Mindre ændringer i den danske oversættelse.

26. december 2018

Godt Nytår til alle vores hvalpekøbere og venner - og tak for det gamle. Vi ses i 2019 :-)

15. december 2018

Artiklen "Standard og trimning" er låst op.

1. december 2018

Så blev sitet julepyntet :-) En rigtig glædelig jul til alle besøgende og vores mange hvalpekøbere.

27. november 2018

Udstillingsresultater fra Billund 24.-25. november er tilføjet Havana og Megans resultatsider :-) De udstilles begge igen næste gang på DKK's udstilling Fredericia til februar 2019.

14. oktober 2018

Hvalpesiden tilrettet virkelighedens verden :-)

14. oktober 2018

Artiklen "Mentalbeskrivelse" er låst op og kan læses på sitet under "Artikler". God fornøjelse :-)

12. oktober 2018

Absolut sidste film i rækken af hvalpefilm fra Havana's augustkuld. De to sidste var lige en tur med i Lilleskoven inden de skal rejse - det kunne de godt bruge :-) Se filmen under "Filmklip". Og tak fordi I har fulgt med i deres udvikling :-)

28. september 2018

Vi var lige i haven en tur igen i dag - se filmen :-)

26. september 2018

Så er der 7-ugers film af hvalpene på filmsiden :-)

25. september 2018

Ny pdf-fil med billeder af hvalpene er lagt op på hvalpesiden. De er nu blevet 7 uger og er ikke til at skyde igennem

19. september 2018

Så er der 6-ugers film af hvalpene på filmsiden :-) Og nye billeder på hvalpesiden.

13. september 2018

Ny film med hvalpene er lagt på filmsiden - de er nu 5 uger gamle og der sker noget hele tiden :-)

12. september 2018

Ny pdf-fil med billeder af hvalpene er lagt op på hvalpesiden. De er nu blevet 5 uger. Udviklingen går stærkt nu :-)

4. september 2018

Ny pdf-fil med billeder af hvalpene er lagt op på hvalpesiden. De er nu blevet 4 uger.

2. september 2018

Hvalpene er nu tæt på 4 uger. Der er lagt en lille film op på filmsiden af de små :-)

28. august 2018

Ny pdf-fil med billeder af hvalpene er lagt op på hvalpesiden. De er nu 3 uger og det går rigtig fint med dem.

24. august 2018

Bogen om Jack Russell Terrieren er nu genoptrykt. Du kan bestille den hos Saxo.com og hos de fleste boghandlere. Jeg har valgt at genoptrykke bogen, da der har vist sig en stadig efterspørgsel. Bogen er stort set identisk med den første udgivelse - dog er der tilføjet et afsnit om hundens udvikling. Tryk på knappen "Bogen om Jack Russell Terrieren" og læs mere :-)

21. august 2018

Pdf-filerne med hvalpene ligger nu på hvalpesiden. De opdateres hver uge.

18. august 2018

Pdf-fil med hvalpebilleder lagt på filmsiden - de er på billederne 1 uge gamle. Der er også nye hvalpebiller på hvalpesiden

12. august 2018

Havana har fået hvalpe den 7. august. Fødslen gik lige efter bogen. Hun fik 2 hanner og 3 tæver. Mor og børn har det fint og hvalpene tager planmæssigt på og trives. Alle hvalpene er reserveret. Se mere på hvalpesiden.

5. august 2018

Hovedtegning af Hodja tilføjet siden "JRT info." Det er linket til Ingelise's originaltegning :-)

23. juli 2018

Vi har været til udstilling i Svendborg i weekenden. Super hyggelig udstilling :-) Hodja klarer sig stadig fint i Championklassen, og bliver om lørdagen 2. bedste Championhan og om søndagen 3. bedste Championhan og får begge dage en superfin kritik.
Megan bilver BIR Baby om lørdagen og om søndagen bliver hun også BIR Baby og bliver minsandten også BIS 3 Baby i Store Ring:-) Det var søreme en fin weekend i Svendborg.
I kan se resultaterne på deres egne sider her i venstre side af sitet.

15. juli 2018

Hvalpeinformation opdateret, samt nye billeder af Hodja og Megan lagt på sitet.

5. juli 2018

Nye billeder af Megan lagt på sitet - hun er nu 3 1/2 måned gammel.

13. juni 2018

Parring afsluttet mellem Hodja og Havana, med succes :-) Se også hvalpesiden på sitet.

11. juni 2018

Der skal være valg til racerepræsentant hos JRT i år til august. Jeg har valgt at stille op til valget. Gå ind på sitet og vælg knappen "Artikler". Her finder du min valgartikel, der fortæller hvorfor du skal vælge mig til racerepræsentant for Jack Russell Terrier gruppen :-)

9. juni 2018

Parrings information er tilføjet hvalpesiden :-)

30. maj 2018

Så er der kommet nye billeder af Megan på sitet - især på hendes egen side :-) Hun udvikler sig bare helt planmæssigt.

5. maj 2018

Vi har købt en lille ny tæve der med tiden skal indgå i Kennel Jackstars avlsprogram. Hun hedder Megan og kommer fra Kennel Daisy Blossom. Hun flytter ind her om 10 dage :-) Du kan allerede nu se mere til hende på hendes egen side. Opdateringer på hende følger selvfølgelig efterhånden som hun vokser til.

30. april 2018

Vi har i weekenden 28.-29. april været til udstilling i Kröpelin (ved Rostock) med Havana og Hodja. Hodja blev kun udstillet den første dag og her bliver han bedste championhan, 2. bedste han af hanner, og vinder både et VDH.CAC og et KFT.CAC.RES.
Havana bliver udstillet begge dage og blev på første dagen 3. bedste tæve. På anden dagen bliver hun bedste tæve i åben klasse, og blev bedste tæve og vinder både et VDH.CAC og et KFT.CAC. Du kan se det hele på deres egne sider under deres udstillingsresultater.
Og ja, du har ret - det var en helt igennem super udstillingsweekend i Tyskland for Kennel Jackstars, og så var vejret oven i købet super godt :-)

25. april 2018

Vores forskellige uddannelser indenfor hundeverdenen har fået deres egen side, så det er nemmere at overskue. Find knappen "Uddannelse" i venstre side. Her er alle væsentlige uddannelser nævnt.

16. april 2018

Ingelise har gennemført Hundeholderuddannelsen hos DKK den 15. april 2018. Du kan finde diplomet i knappen "Uddannelse" på sitets venstre side.

8. februar 2018

Pdf-filen "Hundens Udvikling" tilføjet sitet. Teksten passer på de fleste racer - således også på Jack Russell Terrieren. Teksten beskriver de forskellige stadier i hundens mentale og fysiske udvikling fra de fødes til de bliver gamle. Filen kan frit downloades af alle interesserede - den er ikke copyright!