Nyheder

10. maj 2019

Megan's sundhedsstatus tilføjet hendes egen side :-)

2. maj 2019

Hodja er blevet far til et fint kuld hvalpe :-) 5 stk. ialt, 1 han og 4 tæver. Se også hans hvalpestatistik på hans egen side.

1. maj 2019

Vi har været afsted til et show i Alsfeld i Tyskland den 27. og 28. april - begge dage med flotte resultater :-) Havana blev bedste tæve begge dage med BOB den første dag, og BOS den anden dag. Megan fik et V2, og det er helt i orden - hun havde et par dage før udstillingen valgt at jagte guldfiskene i deres eget element! Hendes pels ligenede noget du kun finder på en arrig vildkat... :-) Som sædvanlig kan deres resultater ses på deres egne sider her på sitet.

20. marts 2019

NYHED! Ændring i hvalpestatus. Vi forventer hvalpe tidligere end først antaget. Tryk på knappen "Hvalpe" i venstre side og læs mere :-)

18. marts 2019

Havana og Megan's udstillingsdata er opdateret efter udstillingen i Lehre, Tyskland. Gå ind på deres egne sider og se :-)

26. februar 2019

Chanel er blevet 10 år :-) Se fødselsdagsbillederne på hendes egen side med fødselsdagskage og alle gæsterne...

18. februar 2019

Opdatering af Hvalpepakken". Nu følger der et gratis medlemsskab af Dansk Terrier Klub med adgang til klubbladet on-line med, når du køber din hvalp her :-) Se også "Hvalpe".

15. februar 2019

Artiklen "Ny racerepræsentant" er låst op.

4. februar 2019

Revideret racestandard for Jack Russell Terrier lagt på sitet. Mindre ændringer i den danske oversættelse.

26. december 2018

Godt Nytår til alle vores hvalpekøbere og venner - og tak for det gamle. Vi ses i 2019 :-)

15. december 2018

Artiklen "Standard og trimning" er låst op.

1. december 2018

Så blev sitet julepyntet :-) En rigtig glædelig jul til alle besøgende og vores mange hvalpekøbere.

27. november 2018

Udstillingsresultater fra Billund 24.-25. november er tilføjet Havana og Megans resultatsider :-) De udstilles begge igen næste gang på DKK's udstilling Fredericia til februar 2019.

14. oktober 2018

Hvalpesiden tilrettet virkelighedens verden :-)

14. oktober 2018

Artiklen "Mentalbeskrivelse" er låst op og kan læses på sitet under "Artikler". God fornøjelse :-)

12. oktober 2018

Absolut sidste film i rækken af hvalpefilm fra Havana's augustkuld. De to sidste var lige en tur med i Lilleskoven inden de skal rejse - det kunne de godt bruge :-) Se filmen under "Filmklip". Og tak fordi I har fulgt med i deres udvikling :-)

28. september 2018

Vi var lige i haven en tur igen i dag - se filmen :-)

26. september 2018

Så er der 7-ugers film af hvalpene på filmsiden :-)

25. september 2018

Ny pdf-fil med billeder af hvalpene er lagt op på hvalpesiden. De er nu blevet 7 uger og er ikke til at skyde igennem

19. september 2018

Så er der 6-ugers film af hvalpene på filmsiden :-) Og nye billeder på hvalpesiden.

13. september 2018

Ny film med hvalpene er lagt på filmsiden - de er nu 5 uger gamle og der sker noget hele tiden :-)

12. september 2018

Ny pdf-fil med billeder af hvalpene er lagt op på hvalpesiden. De er nu blevet 5 uger. Udviklingen går stærkt nu :-)

4. september 2018

Ny pdf-fil med billeder af hvalpene er lagt op på hvalpesiden. De er nu blevet 4 uger.

2. september 2018

Hvalpene er nu tæt på 4 uger. Der er lagt en lille film op på filmsiden af de små :-)

28. august 2018

Ny pdf-fil med billeder af hvalpene er lagt op på hvalpesiden. De er nu 3 uger og det går rigtig fint med dem.

24. august 2018

Bogen om Jack Russell Terrieren er nu genoptrykt. Du kan bestille den hos Saxo.com og hos de fleste boghandlere. Jeg har valgt at genoptrykke bogen, da der har vist sig en stadig efterspørgsel. Bogen er stort set identisk med den første udgivelse - dog er der tilføjet et afsnit om hundens udvikling. Tryk på knappen "Bogen om Jack Russell Terrieren" og læs mere :-)

21. august 2018

Pdf-filerne med hvalpene ligger nu på hvalpesiden. De opdateres hver uge.

18. august 2018

Pdf-fil med hvalpebilleder lagt på filmsiden - de er på billederne 1 uge gamle. Der er også nye hvalpebiller på hvalpesiden

12. august 2018

Havana har fået hvalpe den 7. august. Fødslen gik lige efter bogen. Hun fik 2 hanner og 3 tæver. Mor og børn har det fint og hvalpene tager planmæssigt på og trives. Alle hvalpene er reserveret. Se mere på hvalpesiden.

5. august 2018

Hovedtegning af Hodja tilføjet siden "JRT info." Det er linket til Ingelise's originaltegning :-)

23. juli 2018

Vi har været til udstilling i Svendborg i weekenden. Super hyggelig udstilling :-) Hodja klarer sig stadig fint i Championklassen, og bliver om lørdagen 2. bedste Championhan og om søndagen 3. bedste Championhan og får begge dage en superfin kritik.
Megan bilver BIR Baby om lørdagen og om søndagen bliver hun også BIR Baby og bliver minsandten også BIS 3 Baby i Store Ring:-) Det var søreme en fin weekend i Svendborg.
I kan se resultaterne på deres egne sider her i venstre side af sitet.

15. juli 2018

Hvalpeinformation opdateret, samt nye billeder af Hodja og Megan lagt på sitet.

5. juli 2018

Nye billeder af Megan lagt på sitet - hun er nu 3 1/2 måned gammel.

13. juni 2018

Parring afsluttet mellem Hodja og Havana, med succes :-) Se også hvalpesiden på sitet.

11. juni 2018

Der skal være valg til racerepræsentant hos JRT i år til august. Jeg har valgt at stille op til valget. Gå ind på sitet og vælg knappen "Artikler". Her finder du min valgartikel, der fortæller hvorfor du skal vælge mig til racerepræsentant for Jack Russell Terrier gruppen :-)

9. juni 2018

Parrings information er tilføjet hvalpesiden :-)

30. maj 2018

Så er der kommet nye billeder af Megan på sitet - især på hendes egen side :-) Hun udvikler sig bare helt planmæssigt.

5. maj 2018

Vi har købt en lille ny tæve der med tiden skal indgå i Kennel Jackstars avlsprogram. Hun hedder Megan og kommer fra Kennel Daisy Blossom. Hun flytter ind her om 10 dage :-) Du kan allerede nu se mere til hende på hendes egen side. Opdateringer på hende følger selvfølgelig efterhånden som hun vokser til.

30. april 2018

Vi har i weekenden 28.-29. april været til udstilling i Kröpelin (ved Rostock) med Havana og Hodja. Hodja blev kun udstillet den første dag og her bliver han bedste championhan, 2. bedste han af hanner, og vinder både et VDH.CAC og et KFT.CAC.RES.
Havana bliver udstillet begge dage og blev på første dagen 3. bedste tæve. På anden dagen bliver hun bedste tæve i åben klasse, og blev bedste tæve og vinder både et VDH.CAC og et KFT.CAC. Du kan se det hele på deres egne sider under deres udstillingsresultater.
Og ja, du har ret - det var en helt igennem super udstillingsweekend i Tyskland for Kennel Jackstars, og så var vejret oven i købet super godt :-)

25. april 2018

Vores forskellige uddannelser indenfor hundeverdenen har fået deres egen side, så det er nemmere at overskue. Find knappen "Uddannelse" i venstre side. Her er alle væsentlige uddannelser nævnt.

16. april 2018

Ingelise har gennemført Hundeholderuddannelsen hos DKK den 15. april 2018. Du kan finde diplomet i knappen "Uddannelse" på sitets venstre side.

8. februar 2018

Pdf-filen "Hundens Udvikling" tilføjet sitet. Teksten passer på de fleste racer - således også på Jack Russell Terrieren. Teksten beskriver de forskellige stadier i hundens mentale og fysiske udvikling fra de fødes til de bliver gamle. Filen kan frit downloades af alle interesserede - den er ikke copyright!